Sponsorbrief

 

Beste,

Toen ik je vorig mailde, konden we niet weten, dat Marijke, uiteindelijk in september de strijd tegen de kanker zou verliezen. Alle hoop die we hadden werd vanaf juli een radeloze strijd, die niet eerlijk bleek te zijn. Haar moed en doorzettingsvermogen blijven we altijd herinneren. De liefde die Marijke en ik voor elkaar kenden gaat op een andere manier verder, maar ik mis haar nog altijd.

Op 6 en 7 juni gaan bijna 8000 deelnemers 1, 2, 3, 4, 5 of zelfs 6  keer de fameuze Alpe d’Huez beklimmen, met als doel, zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor KWF Kankerbestrijding, onder het motto: Opgeven is geen optie! Ik ben, net als vorige jaren, één van die paar duizend deelnemers van Alpe d’HuZes. Vanzelfsprekend fiets ik mee ter herinnering aan en liefde voor Marijke. Marijke zal de hele dag in gedachten op mijn bagagedrager zitten.

Voor Marijke komt het te laat, maar met de strijd voor de overwinning op kanker ga ik door. Steeds meer mensen krijgen kanker, gelukkig genezen er ook steeds meer van deze vreselijke ziekte, maar nog steeds te weinig. Onze actie is een bijdrage om de strijd voort te zetten. Alpe d’HuZes volgt het strikte anti-strijkstokbeleid, dus jouw donatie gaat in zijn geheel naar de KWF Alpe d’HuZes fonds. Alle deelnemers betalen hun eigen voorbereidingen, kleding, verblijf en deelname. Afgelopen jaar is zelfs van elke gedoneerde Euro, 1,03 Euro afgedragen aan KWF Kankerbestrijding. Daarmee worden deze onderzoeken mee gefinancierd.

Als tegenprestatie voor jouw donatie fiets ik graag 6 keer de Alpe d’Huez op.

Wees creatief, wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en SPONSOR MIJ VOOR EEN UITZONDERLIJK BEDRAG! DAAROM VRAAG IK JOU OM JE GEVOEL TE LATEN SPREKEN EN NET IETS MEER TE DONEREN.

Hoe doneren?
Ga naar de online donatie site door hier te klikken (of type http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/klaasveenbaas/klaas-veenbaas in de adres balk van je browser)

Klik daarna op de website op de knop  “Steun Mij” of “Doneer” en maak gebruik van iDeal en maak een mooi bedrag over. Of anders, zeg een bedrag toe per beklimming, dat kun je daar ook direct doen. Als ik dan op 7 juni 6 keer omhoog gefietst ben, stuur ik je een mail met daarin de vraag om je toezegging te gelde te maken.

Of, als je anders wil, laat het me weten op: klaas.veenbaas@gmail.com

Jouw bijdrage geeft mij een extra duwtje in de rug op 7 juni, maar is nog een veel grotere steun voor het onderzoek naar kanker!

Klaas Veenbaas

Kijk ook op www.opgevenisgeenoptie.nl  en www.klaasveenbaas.nl

Alpe d’HuZes staat voor: Anderen inspireren en faciliteren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker

PS: Nog niets te doen op 7 juni? Beleef de dag van je leven en kom naar Alpe d’Huez en moedig de (st)rijders aan (ook live op 7 juni ’s avonds op TV NL1 van 19:00 – 20:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *